onsdag 8 oktober 2014

"Mamma stänga dörren, My sova mer".

Det är då första gången man hör att My vill sova mer, och på det sättet också, i vanliga fall vänder hon sig mot väggen och totalignorerar en. Men det här var ju trevligt, nu sa hon i alla fall vad hon ville, hon blir ju duktigare och duktigare för var dag med att säga vad hon känner, tycker och vill. Det gillar vi, det märks att hennes språk utvecklats mer på nya avdelningen på dagis.

Det där viktresultatet stämde inte riktigt by the way.. Jag har inte gått ner 3,9 kg utan snarare 2,5 kg vilket verkar mer troligt förstås. Passade på att väga mig på bvc i går när jag ändå såg att dem hade en våg där. Apropå vikt, Loui ökar ju massor för varje gång vi är där, haha! Nu hade han gått upp från 5380 g till 5945 g! Herregud så han går upp i vikt. My vägde så mycket när hon var 3½ månad. Han är bara 2 månader, hehe. Skillnad. Och så är han 61 cm lång dessutom.

Herrejesus vilket väder vi har i dag. Lämnade nyss My på dagis och det bara vräkte ner! Tur man har ett ordentligt paraply som pallar sånt här oväder!
Nu blir det frukost för min del. Müsli med mellanfil och té till.

Inga kommentarer: