onsdag 29 oktober 2014

Dålig natt + bihåleinflammation.

Sitter här i köket och försöker få i mig dagens frukost. Inge sugen alls... Förkylningen gick visst över till en bihåleinflammation, så det värker i huvudet emellanåt, är ömt i näsa, bihålor och tänderna. Jaja, skiten går väl över snart men det är så förbannat oskönt att snyta sig.
Till råga på det så fick jag en dålig natt. En sån här natt då det bara ska snuttas.. All night long liksom. Fick lite ångest varje gång jag kollade på klockan och insåg att jag i stort sett vaknat minst varannan timme.. Så i dag blir det vilodag.


Gårdagen var något trevligare. Det blev häng med syster i Farsta. Hittade en mekanisk våg och lite annat tjafs. Så nu har jag två vågar, haha! Så kan man vara säker på vilken siffra som gäller när man väger sig nästa Tisdag. Vågarna visade förresten på -0,2 kg i går, inte mycket viktnedgång men bättre det än plus! Micke joinade oss till lunch också, det blev sushi på YAMA sushi, supergott! Mycket godare än sushihaket vid McDonalds i den andra delen av centrumet. Sen hängde syrran på hem där vi tog en varsin kopp té innan det var dags att hämta lillbusan. Passade på att testa gräsklipparen vi fick av Lasse och Zora. Den startade på första försöker! Me like! Dock var ju vajern av så den inte körde framåt, men det ska vi nog kunna fixa till nästa sommar, mycket trevligt dock att inte behöva springa över gräsmattan femtioelva gånger med den manuella gräsklipparen som suger rätt hårt.. Till middag blev det hel kyckling i lergryta med rostade rotfrukter till, mycket gott!




Det blir lite ensamt just nu när det är högsäsong. Syrran stack i väg innan Björn kom hem, och han kom hem lite innan sju på kvällen.. vi hade skoj och busade lite med honom innan det var dags för honom att åka på lite ishockeyträning.. sen var han hemma igen vid tolv eller vad jag nu registrerade mitt i natten.. i förrigår vart det också sent, minns inte när han kom hem men jag låg och sov då. Denna helg kommer han att jobba lite också, speciellt i och med att han inte jobbade förra helgen, men det är jag tacksam över att han inte gjorde.

Hoppsan, det blev ett långt inlägg det här. Om mina i-landsproblem. Oh well, ibland måste man få beklaga sig. Det är ju delvis därför jag har den här bloggen, för att kunna "ventilera" lite.

Ha en bra Onsdag alla ni läsare.. hur få/många ni nu är :-).

Inga kommentarer: