lördag 1 november 2014

Lite bilder och en nyhet..

Gårdagen var trevlig. Lite hysterisk med trötta barn som inte kan leka med varsin leksak men annars trevlig, som Vendela brukar säga, skönt att barnen är på samma nivå ändock.

På kvällen gick My och Björn och trick och treat:ade lite. Hon kom hem med en massa godis och satt nöjd vid köksbordet och åt kinderägg och lekte med tillhörande leksak.Det kom flera barn och knackade på med fina utklädnader, superkul! När vi bodde i Fruängen så kom det aldrig några barn och knackade på, eller jo, 1 gång. Men här i radhusområdet händer det lite mer vilket är jätteskoj!
I och med att My åt godis så sent så hade hon svårt att komma till ro, så det var lite segt då hon egentligen var supertrött, speciellt då hon inte sovit något under dagen. Men men, till slut fick jag och Björn egentid och orkade faktiskt se på en film utan att somna. Det blev klassikern "Förhandlaren", en mycket bra film med en ung Samuel L Jackson. Han är grym. 

Loui sov gott i sin babysitter, det funkar bara att ligga i den hemma, och sängen förstås, men i vardagsrummet vill man ju sitta också emellanåt, så då får man lägga ifrån sig honom i den istället för i soffan där han vaknar på 2 röda.

Mina två gullungar. Åh, så jag älskar dessa småttingar!

Coola killen, bodyn har han fått av Jenni och Micke, as-skön, hehe! Gillar posen Loui gör dessutom.. 
Nöjd kille i hoppgungan, med stolt storasyster bredvid. 


Ja nyheten då... Msn messenger som vi 80-talister känner till rätt väl har gått i graven. Många chattminnen har man till det programmet. Men jag förstår att den lades ner i och med att det finns chatt i Facebook och i alla smartphones. R.I.P måste jag säga. Det var kul att använda dig.


Vad händer i dag då? Inte mycket. Lovisa kommer hit om nån/några timmar och hänger med oss. Björn jobbar till 16 i dag, jag gissar på att han jobbar längre i vanlig ordning... Trist att det är så tråkigt väder ute, annars hade jag gärna gått ut en sväng i dag med lillskrutt så hon får springa av sig, hoppas solen kommer fram, mot förmodan.

Ska nog be Björn handla hem lite tacos i kväll, det är jag sugen på. Har hela veckobonusen kvar så nog kan jag äta sånt gott i helgen. Vad ska ni gotta till det med i helgen då?


Inga kommentarer: