måndag 10 november 2014

Thermacare.

De flesta som läser min blogg vet om att jag är en buzzare. Jag får genom buzzador testa produkter gratis eller till kraftigt reducerade priset och tala om vad jag tycker om produkten eller tjänsten. 


Denna gång ska jag buzza om Thermacare. Ett värmeomslag för nacken/axlarna. Jag testade den lite annorlunda.. lade den tvärs över axeln och ner på skuldran där jag har väldigt ont just nu då lillen helst står upp i famnen eller allmänt bara vill vara i famnen. Så min vänstra skuldra/axel känns helt fucked up. Testade Thermacare i 7½ h, under tiden kändes det bara varmt, inte så att det brändes, utan "skönvarmt".. men kände inte att smärtan avtog nåt. Nu när jag känner på vänster vs höger axel så känns vänster axel där jag hade Thermacare lite mjukare. Men jag känner att om jag ska välja mellan Thermacare eller t ex Tigerbalsam så skulle jag välja det sistnämnda. Tycker den lindrar smärta bättre, och det är dessutom nåt jag kan känna av under "processen".


Dåliga bilder, I know, dock inte så enkelt att fota axeln/ryggen, hehe.
Gav bort ett varsitt värmeomslag till två av mina grannat i dag, I morgon ska jag be mamma och syster testa på dem så jag får höra vad de tycker om produkten.

Inga kommentarer: