måndag 3 november 2014

En späckad Söndag.

Ny vecka, ny möjligheter som man brukar säga. 
Denna vecka har jag inte så mycket planerat. Ska till grannen och fika om en stund och sen kommer Sector Alarm och monterar upp ett hemlarm hos oss.

Förra veckan skötte jag mig väldigt fint med Viktväktarna. Tog en del av min veckobonus men det fanns faktiskt lite kvar ändå även fast jag fått äta gotta i helgen. SKÖNT. Så skulle vågen visa + i morgon så blir jag faktiskt lite ledsen i ögat.

I dag blir vi nog hemma för övrigt. Vet inte när Sector Alarm kommer och vet inte hur lång tid installationen tar. Får gå till affärerna i morgon istället, men det börjar eka tomt i kyl och frys nu.
Så med andra ord så blir det en härlig vilodag.. med nån okänd i huset.. njae.. hmm, kanske inte. Nåja, en hemmadag med lite serier kanske. Måste ju komma ikapp nu. Har ju flera avsnitt av AHS, SOA och WD att kolla på!!

Gårdagen var väldigt trevlig. Till att börja med åkte vi till kyrkogården och hälsade på morbror och kusin. Lade ett litet ljus hos kusin och ett hos morbror, och så planterade vi några Ljung vid morbrors gravsten. Saknar dig Jussi.

Sen åkte vi hem till Sami, Carola, Oliver och Wilma. Där blev vi bjudna på lite fika och satt och snackade om allt möjligt medan My och Wilma lekte massor. Sen åkte vi hemåt för att i stort sett bara vända och åka hem till Erika, Nicklas och Iris.
Där blev vi bjudna på tacos, nam-nam, och god kladdkaka. Iris är helt besatt av allt som har med filmen Frost att göra, så hon hade sängkläder, dockor och prinsesskläder i det temat. Och vad hon växer, 5 år redan! My tyckte det var superkul att leka med hennes leksaker dessutom :-). Det var kul att träffa E & N. Vi satt och snackade filmer och kollade på lite roliga klipp på Youtube. Hehe.. fan va mycket sjukt det finns alltså! Sen var det dags att rulla hemåt då båda tjejerna skulle upp tidigt till dagis.

Så vi hade med andra ord en helskön Söndag! Här kommer några bilder från Bro.


Kusin med familj hade fått tillökning ;-). Riktigt söta bebisar..
Och nyfikna var de också!
Fina Wilma!
Och Oliver! O My så klart ;-).
Mamma hade det bra må jag säga....
That's it folks. Nu ska jag göra i ordning mig lite innan jag ska över till grannen med Loui. Ha en bra Måndag!

Inga kommentarer: