måndag 24 november 2014

Måndag på väg mot sitt slut.

Jahapp, här sitter man i soffan och gäspar. Loui sover bredvid sen några timmar tillbaka. Har ingen lust att väcka honom nu när han sover så bra. Det finns Red Bull om det skulle behövas i morgon.

Sällan man får till skarpa bilder på lillskrutt.. om man inte ber henne sitta still för att få ett foto, men dessa naturliga bilder är ändå underbarast då det är genuin lycka man ser.
Vägdag i morgon! Spännande. Tror på minus men vet inte hur lite/mycket. Delmålet just nu är 70 kg. Förra veckan visade vågen 73,4 kg. Tänk om jag skulle hinna ner till den vikten innan julen. Sicken lycka!

I dag var jag och mamma iväg till lite affärer. Mamma hittade böcker på Stadsmissionen, biiiiiilliga böcker. Jag hittade mössa och snuttisar till Loui och tröjor till My på H&M. På Rusta hittade jag en fin julig gardin till köket. Letade egentligen efter en klänning till My men den fanns tyvärr inte i hennes storlek i Kungens kurva, förstås. Så jag tänkte svänga förbi Skärholmen eller Farsta i morgon och kolla om jag hittar den där istället.

Vi bakade lite i dag också. Inte bullar för en gångs skull. Utan vörtbröd till våran kära sambo/pappa. My tycker det är superkul att baka. Lite tråkigt när det ska jäsa men då kan man leka eller se på lite barnprogram i väntan på jäsningsprocessen. Kan i alla fall lova att Björn var grymt glad när han kom hem och såg vad vi bakat ;-).


Ha en bra kväll/natt nu hörrni! Zzzzz...

Inga kommentarer: