söndag 23 november 2014

Tre dåliga nätter senare..

Vi sitter alla i soffan just nu. Eller ja, Loui sover och Björn somnar nog alldeles strax. My ser på Lejonkungen och jag bloggar.



Jag och Loui har haft tre riktigt kassa nätter på raken. I natt hade jag tänkt att vara duktig och inte låta honom snutta efter att ha ätit klart men hann somna själv innan han ätit klart, haha... Loui har vaknat var och varannan timme i tre dagar nu. GANSKA SÅ JOBBIGT. Klockan fem tröttnade jag på att ta till bröstet, igen.. så då blev det skrikfest tills sju då både Björn och My gick upp. Nu sover han som en liten gris, den lilla grisen. But not for long I think.

Gårdagen var kul för både My och oss. Toys r us på förmiddagen och kalas på eftermiddagen. Vi kom dit vid fyra och åkte hem åtta! Tiden sprang förbi där med andra ord. Vilmer fyllde 4 år och han och Melvin lekte och busade massor med Mysan. De lekte superbra :-).
Kan lova att lillskrutt däckade ordentligt när vi kom, speciellt då hon aldrig sov middag. 

Lillskrutt var superfin i den här skjortan tills han strax innan vi skulle åka kräktes ner sig.....

Björns kusin Therese med Loui i famnen.
Massa bilder på Loui i vanlig ordning men My hinner man aldrig ta några bilder på då det är sån fart på'na!
I dag blir det kalas igen. Isabella blir tre år och det ska självklart firas! Klockan två är det kalas, när vi kalasat klart ska vi handla lite mat. Funderar nästan på om vi inte ska försöka handla lite julmat redan nu då vi fick en kupong med 10% rabatt på Ica Maxi där vi brukar handla.. vore ju inte helt dumt.

Nu ska jag hämta lite Zovirax.. är rädd för att mitt munsår ska bryta ut då jag får så taskigt med sömn och då tålamodet får sig några törnar...

Inga kommentarer: