torsdag 13 november 2014

Glömde berätta.

Sitter här i soffan och ammar Loui och känner mig väldigt nöjd. Hade en så pass lugn kille så jag kunde äta frukost i lugn och ro, ta en långdusch, därefter göra i ordning mig och sen plocka lite i köket. Inte ett knyst från lilleman. Åh, så skönt att han är nöjd så länge i babysittern/babygymmet.


Om en stund går vi ner till parken där det hålls i en föräldragrupp. Blir nog bara jag, Loui, Maria, Siri, Vendela och Jakob skulle jag tro. Vet inte vad för skoj man får göra där men det återstår ju att se. Vi ska antagligen dit i kväll också, då är det filmkväll och kvällens film är visst Frost som My kärat ner sig i. Där kommer finnas korv med bröd och snacks till filmen också så det blir nog mysigt.

Just ja, glömde berätta om Fars dag. Björn blev så glad över saffransbullarna, mössan och att Loui var klädd i en AIK-body. Så var det en del andra highlights den dagen som förgyllde hans dag ännu mer. Lyckad dag med andra ord.

Lite stor kanske ;-), en i den takten han växer så passar den nog finfint om några veckor..! 

En av "highlightsen", att sova middag är guld värt för en pappa som jobbar mycket just nu!
Gårdagskvällen var trevlig också. I och med att Björn skulle komma hem väääldigt sent så bestämde vi ss för att hänga med mamma och syster. Det blev pannkakor och häng hos moster. Mycket trevligt. Och där fick man även lite "familjebilder" (Björn var inte med så det räknas inte så därav citationstecknen).


Trött 2-barnsmamma, hehe.

Nä, nu rusar tiden iväg, time to go! Ha det gott!!

Inga kommentarer: