söndag 23 juni 2013

Vill hinna träffa vänner..

.. men känner fan att tiden inte räcker till just nu.
Idag hade vi planerat att träffa Erica och Nicklas men jag messade henne och frågade om vi kan ses nån annan gång då Björn tatt på sig jouren, och just nu är han självklart iväg. Mycket roligare om alla faktiskt kan vara med. Jag tycker det är astråkigt när Björn åker iväg på jobb, speciellt när man är med vännerna (vilket ALLTID händer).

Kommande vecka är fylld med både jobb och ledighet.
Imorrn jobbar jag 8-17, behöver lämna My på dagis då Björn har ont om personal, sen får jag hämta lillfisan efter att jag jobbat klart, därefter kommer Linas matkasse hem till oss och helst ganska tidigt då vi ska hem till syrran och fira hennes födelsedag.
Tisdag blir det jobb från 7-17, därefter hämta Mysan på dagis, sen hoppas jag på att komma till gymmet, annars blir jag fan lite ledsen i ögat.
Onsdag är jag ledig men då ska My få sitt 18-månaders vaccin. Tror faktiskt att jag lämnar henne på dagis på förmiddagen så jag hinner träna, sen hämtar jag henne så åker vi till bvc, tiden är 10.30, så rätt tidigt. Ser för övrigt inte fram emot att hon ska få ont stackaren. Sen blir vi hemma resten av dan, jag ska försöka hinna städa hemmet lite som ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig!
Torsdag är jag ledig, då ska jag försöka hinna med sista träningsdagen innan jag åker till Spanien med brukaren. Sen måste jag hitta en bikini och eventuellt reseförpackningar till schampo/balsam mm.
Fredag jobbar jag 7-19 och på Lördag tar jag en taxi hem till brukaren då det antagligen inte ens går bussar/tunnelbana så tidigt som pappan vill att jag kommer till.

Så jag har att göra så att säga. Det ska bli både kul och jobbigt att åka med till Spanien och jobba. Kul för att det är ett trevligt miljöombyte, jobbigt för att jag kommer vara ifrån Mysan i en HEL VECKA! How am I going to survive!?!? Jag får ont i magen bara jag tänker på det. 

Så här fin var våran lilla tjej på Midsommarafton. Mammas lilla älskling. Åh vad mycket man kan älska sitt barn!
Björn får allt fixa ett Skype-konto och se till att de är tillgängliga en viss tid på dygnet! Måste få se/höra min lilla skrutta!


Inga kommentarer: