söndag 23 juni 2013

Fått lite gjort.

My ligger i sängen, Björn står i duschen och jag känner mig rätt nöjd med köket. Har plockat undan både här, i hallen och nere i källaren. Mer städning får det bli på Onsdag medan My sover.

Shit vad alla fyller år den här månaden! Det har alltid varit mycket i Maj men nu har en ny rekordmånad kommit fram. Alla grannarna har fyllt år denna månad, idag var det Vendelas tur, vi gick över dit med liljor och hon blev glader. Och imorrn fyller syrran år. Ska ta och paketera hennes presenter, hoppas hon gillar det hon får!

Fan vad jag älskar våran trädgård. När det ena slutar blomma så börjar den andra osv. Det ser aldrig tråkigt ut. Nu är rosenbusken i full blomning samtidigt som en annan (fråga mig inte) buske blommar fint + några till blommor. Finfint!

Kollade lite bikinis på Stadium, de verkar ha fina grejer.. va tycks?



Skulle dock aldrig våga ha på mig ... hmm, ser nu att det är likadant på bikinin... var var jag..? jo... det där med snören, det funkar inte riktigt när jag jobbar med tanke på att man brukar ha händerna fulla. Det vore ju väldigt tråkigt om ett snöre lossnade mitt i allt... Hmm, får nog kika vidare.

1 kommentar:

therese sa...

Sjukt snygg bikini!!!

Japp, husbilen är rätt liten så B-körkort räcker. Det är en sån där ful brun gammal sak, men det är skitsamma för jag har alltid drömt om husvagnssemester haha

JAAAA vi MÅSTE SES!!! Saknar ju er <3