onsdag 19 juni 2013

Lång dag.

God morgon.
Har precis smällt i mig frukost. Om en stund knatar jag ner till bussen och åker till jobbet. Tredje tiotimmarsdagen på raken, det är lite tungt men går. För övrigt jobbar jag länge än så kom jag på, och ensam  de första tio timmarna, segt. Vi har ju personalaktivitet ikväll, planen är Gröna Lund, och där kan man inte jobba ensam med brukaren, i alla fall inte om det ska åkas karuseller, och så behöver man vara två vid toabesök. Det härliga är att 30 Seconds to Mars spelar ikväll, en riktigt bra grupp!

Måste säga att det är lite segt det här med att välja kläder inför en arbetsdag. Tänkte ta min långa svarta kjol, men det kunde jag ju glömma när jag tänkte på att vi ska till Beckis och spela bandy (bli påkörd av ungdomar i rullstol och permobilar, eventuell risk att kjolen hänger med, toabesök på grönan, alltså inge fräscht med lång kjol då, och det spelar ingen roll hur mycket man än knyter upp den), nä, så det fick bli en gammal och sliten kortare kjol istället. Tråkigt. Bra och funktionellt liksom.

Spinningen igår gick bra. Huvva vad man kör slut på sig själv. Dock var det inte den bästa instruktören jag varit med om, men på Torsdag blir det spinning igen och som jag förstod det, en annan instruktör. Men svettas, det gör man allt!

My mysandes hos Natti och Maggie, dem här tjejerna är ju för goa med henne!
Schvettig och tomatröd chey efter träningen.
Ha en bra dag nu, det ska jag försöka ha!

Inga kommentarer: