onsdag 12 juni 2013

Gettin' things done.

SCHVETTIGT.
Ska snart ta mig en VÄLBEHÖVLIG dusch. Först ska jag bara sluta svettas.
Har precis varit ute och planterat lite blommor i trädgården, upptäckte dock att jag borde köpt några blommor till.... Men men, nu finns det i alla fall några blommor i det hörnet som var helt färglöst. Man kan för övrigt lätt räkna in "fixa i trädgården" som en sorts träning. Pheow.

Ikväll lagade jag ännu en middag ur Linas matkasse. Lax med pasta och dill, minns inte vad den heter. men man gjorde en egen sås som man la ner laxen i, kokade spaghetti och hällde i sockerärtor när det bara var några minuters koktid kvar, och när det var klart så serverade man körsbärstomater och hackad dill till. Väldigt gott, och My godkände det också. 

Imorrn har vi inget ordentligt planerat. Verkar inte bli det bästa vädret heller. Blir nog en sväng till IKEA tror jag, sen så skulle en tjej komma hit och hämta fotbadet jag la ut på "Huddinge köp & sälj" på Fejjan. Skulle iofs behöva åka till affärn och hitta nåt till Melissa som döps på Lördag. Shit, jag har knappt träffat Nina och henne sen hon kom till världen. Pinsamt. Men men, lite hinner man kanske mingla på Lördag, roligt är dessutom att Therese kommer, så finns det nån annan där som man känner.

Hann spela lite kortspel med darling efter cykelturen, skönt när det fläktade i skuggan.






Inga kommentarer: