torsdag 20 juni 2013

Grönan.

Gårdagskvällen spenderades på Grönan. Jag, brukaren, hans mamma, en kollega och arbetsledaren åkte dit. En till assistent skulle kommit dit men det blev tyvärr inte så.
Men vi hade en rolig kväll ändå. Brukaren åkte Flygande mattan med mamman och mig, oj va härligt det var att se honom när det sög till i magen som mest, han var så glad!
Sen var han såååå sugen på Fritt Fall då vi pratat en hel del om den, så till slut efter flera om och med från mammans sida och tusen-är-du-verkligen-säker-på-att-du-vill-frågor så sa hon att han fick åka. Jag åkte med honom och hade en puls som hette duga, mestadels för att jag skulle åka med honom och ville att allt skulle gå bra, vilket det gjorde! Haha, han skrek inte alls på vägen ner och när vi väl var framme så satt han mer i chock, haha! Men han var väldigt glad för att han vågade göra det och det tycker jag var modigt! Har en bild på oss två men tänker inte hänga ut honom på min blogg.

30 Seconds to Mars var på Grönan också. Jag var faktiskt inte många meter ifrån han när han och hans band var ute och gick på Grönan, till och med så våra blickar möttes, åh.. han är ju inte bara lite het! Sen spelade de på scen, både bra och roligt må jag säga.







Innan vi sen skulle hem skulle brukaren och hans mamma spela på lotteriet en andra och sista gång innan de skulle hem, och självklart vann (det har typ hänt varje gång han vart på Grönan) han en bamsestor Center, turgubbe deluxe, och i hans favoritsmak, lakrits.

Nu är jag på väg till jobbet, höll helt på att glömma bort tiden framför datorn, så fick mer eller mindre springa till bussen, haha.
"Typ" halvdag idag, mycket mer hade jag inte orkat.

Inga kommentarer: