fredag 28 juni 2013

Resfeber?

Då har jag nog packat ner det mesta. Det viktigaste i handbagaget så klart, lypsyl. Nä då, skämt åsido, passet menar jag förstås, men lypsyl är fan livsnödvändigt för mig.
Ska alldeles strax varva ner genom att ta en dusch, därefter kan jag packa ner schampo, balsam och duschcreme, apropå det så behöver även deodoranten packas ner, det skulle ju va lite trist att komma på det imorrn bitti.. att den saknas. Ogillar att packa, det är alltid nåt som glöms.. ALLTID.

Dagen har rullat på bra, vi var till Farsta en sväng och köpte lite nödvändigheter på Apoteket, perfekt med tanke på att även jag behövde handla lite grejer där. När vi var på väg därifrån så började nån ropa mitt namn flera gånger, och det visade sig att det var My's förskolelärare, hon satt på Subway med (förmodligen) hennes son, och ville säga hej och kolla läget, trevligt trevligt, tyckte brukaren också, haha.

Ja, har man nån resfeber då? Njae, inte så värst.. än i alla fall. Tycker nog det är mest tråkigt att jag inte hann se Mysan idag och inte hinner göra det imorrn heller. Blir till att ta en bulle till jobbet, så tidigt börjar jag. Rätt najs att det går att boka online måste jag säga.


Finasteflickanihelahelavärldenmammaälskardigoändligtmycketskaduvetapusspuss!

Inga kommentarer: