onsdag 24 april 2013

Vecka 13, dag 2.

Happ, då har man lyckats träna 2-3 gånger i veckan i 13 veckor. Lika länge har jag jobbat sen föräldraledigheten. Dagens träning blev lite av ett gammalt schema jag körde förut. Hittade nämligen ett på traningsguiden.se och kände att då kunde jag köra på det med tanke på att det var bra muskelgrupper blandade med varandra. Så idag blev det 45 min cardio och rygg + biceps. Ryggen min är fan stark, eller jag, skönt att den fortfarande är det. Armarna däremot behöver lite mer träning känner jag.



Vet ni när lillan somnade igår då? 21!! Hon vägrade somna (och jag orkade inte ta nån fajt). La ju henne i sängen vid 19 och så låg hon där tyst, protesterade, tyst en låååång stund och så protesterades det igen.. och så där höll hon på i en timme, men det var mest tyst i rummet, och sen kom Björn hem och då skulle hon definitivt inte sova, haha. Undrar hur länge hon sover på dagis idag, med tanke på att hon vaknade klockan 6 på morgonen ändå.

Nu är det dags för duschen, sen sitter jag i valet och kvalet ifall jag ska sova en stund eller om jag ska ut och lapa lite sol..... Tror faktiskt solen lockar lite mer, fick ändå mina 8 timmar inatt så, och sen så ska jag ju plantera ut luktärterna som jag fick av mamma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sova i solstolen då ?

// D

Carita sa...

Det hade jag gärna gjort, men det var lite för kallt :-(