onsdag 3 april 2013

Coozie.

Just nu hoppas jag att My somnar av sig själv. Hon ligger och gnäller och pratar om vart annat i sin säng. Igår kväll hade vi ett helvete att lägga henne, övertrött som fan var våran lilla fröken. Och liksom i förrigår så somnade hon endast i famnen. Får se hur det går ikväll....

Idag har vi hängt med syrran, Maria och Nils. Först kom syrran över och direkt därefter åkte vi till Farsta. Där var vi till Polisen där syrran bad dem dra fram papper ut hennes belastningsregister. Man måste ha sånt nu för tiden när man jobbar med barn inom personlig assistans.
Sen drog vi förbi Chilli där syrran visade vad hon och Micke ska köpa till balkongen och därefter gick vi bort till bästa affären i Farsta, Coozie. Utnyttjade presentkortet jag fått i julklapp och fick hem mitt efterlängtade nyckelskåp. Så den ska få komma upp på plats i helgen, eller när gubben min kan fixa det, hehe. Därefter åkte vi hem och så kom Maria över med sin Nils och så fika vi och barnen fick leka lite. My är sjukt mammig just nu så hon satt väl mest i famnen, tråkmånsen där.


Tänkte sätta igång med maten snart, det blir köttfärssås med spagetti ikväll, simpelt men så gott ibland.
Har dessutom matlåda jag kan ta med till jobbet från igår. Renskavsgryta och hemmagjord potatismos, sjukt gott!

Happ, verkar inte som att lillfisan tänker somna av sig själv idag heller.. men hon ska få prata lite till, så länge hon inte panikskriker så är det lugnt.

Inga kommentarer: