lördag 13 april 2013

Testkörd.

Nu dröjer det inte länge förrän jag somnar. Jag har fått i mig god middag hos svärisarna och nu té och en liten havreboll till. Första gången på länge jag gottar till det här hemma.
På väg hem från Norsborg fick jag även köra hem Volvon. Den kändes helt ok, rätt bekväm till och med, och det är för övrigt manuell växellåda på den (gilla!). På Måndag ska den besiktas då den nu är fixad också. Hoppas den går igenom.

Imorrn blir det jobb igen. Den här dagen för på bra tills sista timmen typ.. Lite segt. Men men, återstår att se vad som händer imorrn, hoppas nåt bara så man inte gör samma sak hela tiden. Gillar verkligen inte att jobba helg. Känns som man "slösat" bort helgen. Hade hellre velat göra lite trädgårdsarbete och umgås med vänner/familj... Får se hur det blir med schemaändringen sen när det blir av... Vi blir för övrigt av med 9 timmar i veckan jag och Micke. Så som beslutet ser ut nu i alla fall (ingen dubbelassistans i skolan). Fan va segt, hoppas vi kan lägga dem timmarna nån annanstans... Det handlar ju fan om ca 36 timmar i månaden. Så  18 timmar försvinner, mer till och med vissa månader... Shit, har verkligen inte tänkt på det så.. Nä, nu gillade jag inte det här alls. Hur fan löses det där??? Hoppas vi lyckas fixa ihop timmarna med nya schemat på nåt sätt.

Nä, skriver om nåt lite roligare nu, annars lär jag somna med huvudvärk eller dylikt.
Funderar på att dra till gymmet efter jobbet också. Har ju bara "tränat" två gånger den här veckan, och de har öppet till 20.00 imorrn kväll. Vore rätt skönt då det ändå dröjer tills på Onsdag när jag kan träna igen (får hämta Mysan på dagis både Mån- och Tisdag, och Björn lär passa på att jobba lite extra då).

Nu ska jag gå ner och borsta tänderna och ta ut linserna.
Ha en bra Lördagskväll alla ni som är uppe längre än mig, haha.

Inga kommentarer: