torsdag 29 september 2011

Ryck.

I morse, eller ska jag säga för två timmar sen snarare, så fick jag ett städryck (gubbens lur ringde och pep flera gånger och det gick inte att somna om).
Slängde in tvätt i maskinen, plockade in überhögen i skåpen och lådorna, bytte sängkläder, diskade, dammtorkade, ordnade überhögen med dvd-skivor som bara låg huller om buller och dammsög. Så nu ser det fint ut här hemma igen, och jag känner mig helt tom i bollen nu.. Satt här och typ bara stirrade på ett papper jag fått från kontoret om en kurs i Oktober. Idag är det möte och då kan man kolla om kursen blir aktuell för nån av oss heltidare.


Gubben gjorde som vanligt inte många knyck här hemma, men å andra sidan har han mycket med jobbet just nu också. MEN, han löste billånet vi hade och gjorde så att han fick tillbaka lite försäkringspengar för hojen då den nu är såld.
Mer cash till hushållet. Bra det med tanke på att det är sån skillnad på lön och mammapenning. Sen så har han ordnat så att han har två jourveckor på raken nu och sen inget förrän nästa år så slipper han ha det när jag e höggravid sen och behöva noja här hemma..

När jag betalade räkningarna igår kväll och fick en trevlig surprise. Inte en lika stor summa som vanligt och det tackar jag och bockar för.

Nu ska jag nog käka lite frulle och sen ta mig en välbehövlig dusch.

Inga kommentarer: