måndag 24 september 2012

Mysdag = busdag.

Ibland kan det allt bli ändrade planer.
Idag innan vi skulle åka iväg och storhandla så knackade det på dörren.
Det var Julia (håller av nån anledning på att skriva och säga Sonja hela tiden, don't ask me why!?!?) som frågade om vi ville komma över på lite fika. Kristin (en tjej från kräftskivan) och hennes som Hampus skulle komma också, så det tackade vi ja till och skyndade oss dit efter att vi hade storhandlat klart.
Mycket bus blev det med grabbarna, Julia har en liten Anton på två år och Hampus är lika gammal, så mycket stök och stoj blev det.. Sen förstod inte Hampus att My är så liten så han slet tag i henne på tok för mycket en gång och en annan så tryckte han upp en stor leksak i ansiktet på henne, varav hon så klart blev ledsen båda gångerna, men men, så kan det vara, har man tokigt mycket energi i kroppen kanske man inte hinner tänka till eller förstå.


Imorrn efter att vi träffat Kicki och Isabella så ska vi på fika hos Kristin och se hur hon bor (Julia och Kristin känner varandra genom att båda deras söner går på samma dagis, så dem har inte känt varandra så länge då jag vet att Anton nyligen började förskolan). Men ingen fika för min del, eller ja, te får räcka. Idag blev det en lite bit kladdkaka med grädde. Grädde bra, kladdkaka no good. Men men... När Björn kommer hem tänkte jag ställa mig på djävulsmaskinen och köra ett pass då det inte blev nåt i morse. Aj aj på mig.

Och på Onsdag innan syrran kommer över så ska vi ta en liten fika med Vendela och Maria. Det är verkligen uppdelat det här med föräldrarna här på gatan, haha. Jag hänger med antingen dom två, eller med Julia. Konstigt. Mycket fika (té framöver) blir det.

Inga kommentarer: