tisdag 18 september 2012

Första besöket hos mormor.

Nu har jag skrivit klart i "Boken om mig".. for now, det finns mer att fylla i, även för Björns del. Nåt som blir kul för My att läsa sen när hon blir äldre, och för oss att minnas när vi sen är gamla och gaggiga, haha.

Sköna sovstilen i morse.
Vi har varit hos mamma/mormor idag och hälsat på. My fick leka lite och bekanta sig med katten (mammas andra katt visar sig inte för nån annan än henne) som var lite skeptisk till henne och sprang iväg, men kom tillbaka en stund senare av ren nyfikenhet, haha. Eller var det hunger (vi hängde i köket, och han är rätt fet)??
Som vanligt så somnade inte My, det går knappt hos andra, hon har inte ro till det, sen så har man ju ingen säng att lägga henne i. Jo, morsans säng men då måste man ligga där med henne sen...
Nåja, vi drack te och kaffe och gaggade lite medan vi mutade My med majskrokar. Det är såååå bra med majskrokar, inge onyttiga, men ändå nåt att tugga på.

Svängde förbi Willys en snabbis, och skulle fota My's nya tossar, fick ett härligt ansiktsuttryck på köpet också, haha.
Rätt söta va? Och garanterat varma!
My och mormor.
När vi sen kom hem höll jag på att få hjärtattack. Ytterdörren stod öppen!! Stängde jag den dåligt?? Har nån gjort inbrott??! Och Björn har ju inga nycklar (han har slarvat bort dom här hemma nånstans) så vem skulle vara där!?!?! Sen såg jag ett par skor utanför, och Björns innanför och kunde andas ut. Han hade varit förbi sina föräldrar och hämtat extranycklarna. Pheow.
Men nåt som var mindre kul var att vi båda luktade rök, jag och My. Och då hade inte mamma rökt inomhus, så det känns ju lite trist, röken sitter verkligen i hemmet och sätter sig i allt nytt.

Jäklar vad det regnar!!! Värsta Niagarafallet...
Om ca två timmar kommer Louise över också och undrade om vi kan möta upp henne vid bussen.. njaae, sa att vi hoppar det om det ser ut så här då.

Nä, nu ska jag ta nåt att äta.

Inga kommentarer: