söndag 16 september 2012

Bacon & eggs.

Fan vad jag har svårt för bacon idag. 
Tror fan det blev för mycket fett med lchf-dieten som jag körde med förra året. Kanske funkar det att lägga baconet på hushållspapper så det mesta av fettet sugs bort..?

Shit vad jag känner mig rastlös. Alltså så här med att man har lugna dagar varje dag. 
Vill släppa loss lite, eller att nåt annat händer än det vardagliga. Men jag har iaf lite att se fram emot. Louise har ju kräftskiva om två helger, därefter ska vi till Finland och sen så har vi mitt party i Oktober, och sist men inte minst (är jävligt nyfiken) så har Louise planerat nåt för oss den 3:e November..

Imorrn ska vi träffa Kicki och Isabella. Var rätt länge sen och senast blev det bara en snabbis på öppna förskolan. Blir lunch hemma hos henne i form av nån sallad, trevligt trevligt.
Hon börjar ju jobba snart också... 1 Oktober närmare bestämt. Och hennes lilltjej är bara 3 veckor äldre än My. Får se hur hennes ex och Isabellas pappa klarar av pappaledigheten sen, han har inte varit den mest stöttande pappan, eller ja, ordet "avlasta" existerar inte i hans vokabulär tror jag.


Nu ska jag ta min trötta lilla tjej som härjar runt.



1 kommentar:

Camilla sa...

Trist med föräldrar som inte har vett att ta sin del av ansvaret. Håller tummarna för att det ändras efter att han fått vara föräldraledig och kanske fattar hur slitigt det är med barn.