onsdag 1 februari 2012

Rolig tårtdekoration!

Haha, fick mig ett litet skratt när jag såg denna tårtdekoration!



Min bästa vän gifter ju sig i sommar och det hade vart roligt att se det här på tårtan, hahaha!

Jag har för övrigt fått sova två timmar, woho!
Pratade med syrran nyss, hennes karl har åkt på magsjuka, eller ja, han åkte på skiten för nåt dygn sen, och den knasbollen insisterar på att jobba dessutom. Aldrig att jag skulle åkt till jobbet om jag var det, till att börja med så kan man kräkas på vägen till jobbet, varken mysigt i bil eller kollektivt, för det andra så smittar man folk på väg till jobbet och för det tredje så smittar man folk på jobbet, och den sista man vill smitta är brukaren. Om min brukare hade haft magsjuka så hade föräldrarna bett oss assistenter stanna hemma. Inge snack om saken. Oh well, det är så olika på alla arbetsplatser...

Grejen är att jag hade tänkt att skjutsa ut dom till Arlanda imorrn men vill inte riskera att bli sjuk, speciellt inte då jag har lilltjejen, annars hade jag nog vågat skjutsa dom.

Nu ska jag kika vidare på Bluebox efter nåt till karln och kanske nåt till Alla hjärtans dag..

1 kommentar:

Nadia sa...

Bajsar & kissar dom bra betyder det att dom får i sig bra med - det har jag alltid gått på, och inte så mycket på vikten. Tycker det är ett evigt tjat om det, först gick inte Neo upp tillräckligt, sen gick han upp för fort. Jaja, han äter, kissar, bajsar & mår bra - det är det viktigaste =)