torsdag 2 februari 2012

Mer träning i tankarna..

Kom att tänka på att jag inte körde nån övning för rumpan igår, men hittade nu ett video på tre övningar jag ska köra imorrn. Vill fan känna av träningsvärk där!
Känner inte av nån träningsvärk idag på benen, inget alls.
Tyckte ändå jag körde på med samma tyngder som senast (i Oktober och det är ju ett tag sen) så jag tycker ju att jag borde känt nåt idag. Konstigt. Försökte iofs ta det lite lugnt då det var länge sen sist jag tränade + att benen inte behöver bli större än vad dom är idag, och dundrar jag på med massor av vikter så finns ju faktiskt risken för att det blir mer muskler, nu behöver dom bara lite underhåll.
Ska nog koncentrera mig mer på överkroppen när det gäller att bygga, känns som jag tappat mycket i rygg, armar och mage.. I helgen så.

Mäklaren var här idag och värderade lägenheten åt oss, han tyckte iaf att vi kunde få minst 150 000 :- mer än det vi köpte den för, för tre år sen. Så det är ju bra.
Så vi ska höra av oss till banken och se ifall vi inte kan göra nåt åt vårat topplån.....


Nu sitter jag och My rockar till lite Bandit, självklart har hon däckat och egentligen sitter jag här själv och diggar... Ska försöka lägga ifrån mig henne .... eller förresten, varför ska jag det för? Finns inget jag behöver göra i lägenheten då vi städade undan en del innan mäklaren kom, och så är det rätt mysigt att ha henne nära..

Förresten, nåt som känns lite trist ibland på gymmet är att jag typ är den enda överviktíga där av alla tjejer, finns aldrig nån som har "lika mycket" vikt som mig eller mer, utan bara massor av perfekta kroppar. Och när jag var som mest vältränad så var jag ändå störst. Lite störigt det där. Å andra sidan var jag nog starkare än många av dom andra tjejerna. Vad jag än säger så jämför man ju sig med andra tjejer på gymmet (jag vet, man ska inte, men men), speciellt nu när man inte är i sin bästa form. Men det ska det bli ändring på hoppas jag! Två gånger i veckan får göra susen, och kanske lite hemma också!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Triceps övning med My hemma är kul för er båda...
Jag låg på rygg och lyft min dotter över huvudet :p

Jessika - nu 18år och ensamstående till Laura ! sa...

Sv; tack för informationen , de va nån inställning som va inaktiv så men nu e de fixat :)
Man gör de man känner e bäst för en själv , sen så vet jag att minifom inte funkar på alla, jag hade väll bara turen på min sida att den funkar på min lilla :)
Kör på ditt eget race !

Jadu , jag kan känna att de där timmarna e lite , undrar varför när de e så många timmar jag får sova , borde ju va glad o pigg, glad e jag allt men pigg e jag inte , och då tänker man ju också tillbaka på när hon va nyfödd , då va de ju ca 3 timmar osammanhängande per natt :)

Att va ensamstående ser jag mer som en utmaning , jag älskar de ! Tror nog inte de e nån stor skillnad mellan en ensamstående och ett par, visst så kan man känna att ibland vill man va för sig själv men då har jag min mamma som tar henne nån minut så jg hinner duscha o så :)
Som nu tex. när jag haft vinterkräksjukan då fick min mamma ta ut tillfällig föräldrapenning för att jag inte hade kraft att resa mig upp ur soffan , så att va ensamstående e påfrestande men jag kan inte säga att jag e missnöjd , älskar de för jag har ju min lilla bebis för mig själv 24/7 :)

Kram

Camilla sa...

Fast du har ju nyss fått barn, då kan man inte kika på alla slimmade 18-åringar :) Det är fördelen med IKSU där jag går, dit går alla möjliga. Långa, korta, spinkiga, tjocka, vältränade, unga, gamla..skönt när det är blandat, så jag inte behöver känna mig den minst hurtiga i världen :P Och jag skulle väl aldrig kalla dig överviktig, du som är en av de mest vältränade bland de bloggare jag följer :)