måndag 20 februari 2012

Happy baby.

Sådärja, hungern infann sig igen hos fröken och då tog jag fan fram mjölkersättningen. 60 ml orkade hon äta, sen fick det vara nog. Just nu ligger hon i babygymmet och verkar vara väldigt nöjd. Riktigt skönt.
Undrar hur det gått till att jag fått mindre mjölk i dagarna?
Har inte kört med nån ersättning på ett bra tag, eller okej då, förr förra helgen, några gånger. Men jag har hört att mängden bestäms efter hur ofta hon äter och främst på nätterna, och då äter hon ca två gånger..
Oh well. Mätt bebis = glad bebis såklart. Bra det.

Mycket bebissnack i bloggen nu. Träningssnacket är helt borta. Saknar träningen, saknar att träna minst 3 dar i veckan..

För övrigt känns det som jag typ varit ensamstående förälder den senaste veckan och kommande vecka också, delar av den iaf. Förra veckan hade ju Björn jouren, och det blev en del jobb + vanligt jobb + ishockey... Och när han väl var hemma så var han så jävla trött, så det känns lite trist.
Imorrn åker han till Tyskland på pc-möte och kommer hem sent på Torsdag.. Och så vill hans bästa polare ta en öl med honom antingen ikväll eller på Fredag, så ja, vi kanske ses i helgen..? Då ska vi till Karlstad och visa upp My för hans mormor + moster + kusiner. Så ingen direkt ensam/familjetid då heller direkt.
Skulle bara vilja hitta på nåt bara vi tre, men det kommer nog dröja ett tag till då högsäsongen snart drar igång....

Inga kommentarer: