fredag 28 augusti 2009

Uscha!

Jag känner mig lite halvsnuskig nu alltså.
Dags för en dusch kanske?
Hade velat träna idag men det är fortfarande ingen idé med tanke på att jag fortfarande e sjuk, förvisso e jag på bättringsväg men ändå. Man ska inte utsätta kroppen för större påfrestningar just nu.


Däremot funderar jag på att dra till frisören. Men jag har lite svårt för frisörer. Speciellt utländska frisörer. Jag e inte rasist ska jag påpeka direkt.
Men! Jag gillar det inte när folk pratar utländska i närheten av mig (det har säkert väldigt mycket med min mobbing från grundskolan att göra, och sånt sitter i...), och speciellt då det skrattas mycket. Självklart missunnar jag inte dom skrattet, men jag har svårt för det när det talas ett språk jag inte förstår. Så, jag vill hitta en frisör som pratar svenska med mig OCH andra. Och i dagsläget känns det ganska svårt att hitta en sån frisör med tanke på att det är väldigt många syrianer i den branschen. Grejen e den oxå att jag vill hitta en frisör nära mig. Det är likadant med frisörer och gym. Ligger det inte relativt nära tar jag mig inte dit...


Aja, jag tänkte faktiskt bara gå ner till centrum idag och kolla. Där finns två frisörsalongen, mitt emot varandra och testa nån av dom. Sen får vi väl hoppas på att det pratas svenska..
Nu! Dags för en dusch, sen.. Lite breakfast!

2 kommentarer:

therese sa...

Hahahaha Rasse så in i nordens märker jag mohahahaaa
Skulle inte du tillbaks till jobbet idag? Eller ska du vara hemma?

Friskriven sa...

håller med!