lördag 22 augusti 2009

Konstiga drömmar.

Måste haft två drömmar inatt eller nåt, för dom e ju inte sammanhängande för fem öre.

I första drömmen satt jag och syrran på en assunkig kvarterskrog i en Skärholmen numera fräscha galleri. Vi drack på uteseveringen (som faktiskt inte va uteservering!!) och åt sedan mat inne på krogen. Ägarna va jätteslemmiga och ville ha kramar och annat som betalning. Sen va den drömmen för mycket tydligen så jag hoppade över till en annan.

I den andra drömmen hade jag ställt Audin i ett garage, vid mitt gym (till att börja med så finns det inget garage där men i verkligeheten har jag önskat att dom ska skaffa fler parkeringsplatser då det är svårt att hitta en plats) som skulle vara säkert. Men icke. Dan efter när jag och min gubbe skulle åka nånstans så rykte det ur motorhuven (den hade dessutom ett luftintag på huven i drömmen, dock inte i verkligheten) och så brann det vid passagerarsätet! Ingen ruta va krossad heller, bara några som va nerhissade.. Konstigt. Och stereon va kvar (en ganska dyr sådan i verkligheten oxå), så det va ingen som hade försökt sno nåt ur bilen. Björn va iaf jätteglad och tog loss stereon.
Vi hade iaf lite kläder i bilen så vi tog en del, inte allt då vi tyckte det blev för mycket att bära. Jag ville ha mer kläder med mig men det fick jag inte ta för Björn. Han tyckte jag hade tillräckligt med kläder. Sedan åt vi middag med Evelina (hans gamla jobbarpolare) och pratade om incidenten. Vi ville få reda på vem som förstört bilen för skojs skull (då dom inte tatt nåt ur bilen).

Sen vaknade jag. Konstiga drömmar man kan ha.

Inga kommentarer: