tisdag 25 augusti 2009

Mycket drömmande så jag är sjuk. Denna natt va hemsk.

Till att börja med gick jag och gubben och la oss redan vid tio. Jag lyckades dock inte somna förrän tre timmar senare. Halsen som bråkade asmycket. Vid tre på natten vaknar jag av att jag gråter då Björn väcker mig. I drömmen blir jag precis skuren i halsen med en kniv av min bror. Och detta sker när jag har som svårast att andas i verkligheten (astma + fuckad hals = riktigt dålig kombination). Måste fan haft feber inatt oxå, så som jag frös och så varm som jag var.

Under dagen igår såg jag Smallville och därifrån kom väl en konstig grej till drömmen. I serien blir ju Clark ond där han tar på sig den där röda ringen.
Samma sak hände med min bror i drömmen, fast att det va nåt gift som hamnade i blodet.

Aja, det börjar iaf med att jag ska lämna soporna tvärs över gården och ska sedan gå till bilen, halvvägs över bilen ser jag att brorsan går efter mig och ser på nåt sätt samtidigt att han är ond. Så jag skriker allt jag kan. Björn kommer ut på balkongen och ser vad som är på väg att hända och ringer polisen och springer ut. Precis vid vändplan får min bror tag i mig och drar fram sin kniv. Jag lyckas slingra mig ur hans grepp på nåt sätt och då kommer även Björn. Dom bråkas ett tag och min bror lyckas skada Björn med kniven. Precis när jag hör sirenerna och tittar åt sidan skär brorsan till mig på halsen. Sen vaknar jag.
Fy fan va hemsk dröm.

Hade två drömmar innan det oxå. En hos Björns föräldrar då allt är frid och fröjd och vi lagar mat och har skoj. En annan som handlar om en flygkapning då dessutom ett litet barn dör ombord på planet.. Nån annan som drömt nåt hemsk inatt?

Jahaja, verkar iaf nå mitt mål på vikten fortare än jag trodde. Just nu står vågen på 69.7 kg.
Så fort har jag aldrig gått ner i vikt, och dessutom inte när jag knappt tränat. Förra veckan blev det ju 4 ggr. Jag hade ju velat träna både igår och idag men det är ingen idé att ens tänka på när man är sjuk. Man längtar som fan till gymmet när man precis lyckats komma igång igen....
Jaja, jag ska testa att vara p-piller fri nu och se hur kroppen reagerar på det. P-piller ska tydligen binda det lilla testosteron i kroppen vi kvinnor har så det blir svårt att bygga muskler + det klassiska med viktuppgång. Inga barn ska bli gjorda här inte. Men jag menar, jag har ätit i p-piller i snart 9 år. Kroppen skulle nog uppskatta en lite paus.
Dessutom har det kommit ut ett nytt p-piller nu som jag kan tänka mig testa senare sen.

Shit, det här blev ett lång inlägg. Orkade du läsa detta?

Inga kommentarer: