tisdag 20 maj 2014

Olga Rönnberg bok.

Happ, Mysan är lämnad på dagis och jag har bokat tid för ett besök på vårdcentralen för henne, hon har haft diarré i över en vecka nu och jag börjar bli lite orolig. Det är inga konstigheter annars, hon är pigg och glad och äter och dricker som hon ska. Fick dock ingen tid i dag, utan ett i morgon bitti istället. Har själv en tid hos bm som jag hoppas hinna till, men vi får se hur det blir med det.

Efter lunch kommer en rörmokare hit. Vi har stopp i avloppet i köket. Och stoppet är så pass långt bort så vi inte kan göra nåt åt saken tyvärr. Vågade aldrig sätta igång diskmaskinen i går för så fort man spolar vatten i diskho så tar det stopp, och låååång tid innan det rinner ner igen.. Så jag hörde av mig till en vän i går kväll som bad kollegan komma hit, och on such a short notice dessutom, underbart!

Mitt munsår ser värre ut i dag än i går. Hatar detta. Måste lära mig andas och ta det lugnt. Nu var det i och för sig lång tid sen jag fick ett utbrott, var det förra sommaren mån tro? Eller förr förra till och med? Nåja, det bryter i alla fall inte ut alltför ofta som tur är.


I dag blir det en slappardag, hittar nog säkert nåt att göra i huset så småningom... det finns alltid nåt att göra i hus.. Kör lite träning i morgon istället, känner av i både ben och rumpa i dag efter allt spring i trapporna i går, hehe. Och dessutom blir det till att äta soppor/shakes i dag så munsåret inte spricker upp igen...

Fick förresten hem Olga Rönnbergs bok "Träning för nyblivna mammor" i går. Fembarnsmamma med den kroppen liksom, nåt har hon ju gjort rätt! Det är nåt jag saknade efter förlossningen, att träna.. och man tog ju inte sig till gymmet direkt, så jag ska läsa igenom den här boken lite och se till så jag blir fit for fight sen när man kan börja träna igen efter förlossningen! Förra gången tog det ju eeeeeevigheter innan jag kom i form igen efter graviditeten, men inte nu nej, det kommer bli massor med promenader och träning här hemma med lite vikter och min fitnessboll! Så det så!

1 kommentar:

Camilla sa...

Har också varit inne lite på att köra efter hennes upplägg, men nu blev det World of Shape istället. Om du inte gör det redan så är ett tips att kolla upp hennes fb-sida :)

Inatt fick jag iaf sova lite mer, tack o lov! Lämnade zombie-stadiet bakom mig för den här gången (sen får vi väl se hur kommande natt blir) :D