tisdag 27 maj 2014

Bra start på dagen.

Fick en nybytt (blöja) My bredvid mig i sängen i morse, glad och mysig började vi dagen med lite Bolibompa, sen klädde vi på oss, jag bredde en liten smörgås till lillfisan som satte sig i vagnen och därefter rullade vi bort mot dagis. Lämningen gick finfint och nu sitter jag hemma och smuttar i mig mitt goda morgonté (Javahusets Earl Grey) efter att ha ätit frukost. Skönt start på morgonen.

Jag ska alldeles strax ringa till PlusBolån och kolla om vi kan utöka vårat bottenlån lite då vi skulle behöva byta fönster i huset, vi fick ju en bra offert från FasadInvest som vore tråkigt att hoppa. Och att utöka lånet med sisådär 65 tusen borde inte göra så mycket skillnad. Men först måste vi se kolla hur mycket huset ökat i värde sen vi flyttade hit. Vi köpte det för 2 525 000 kr och i dagsläget säljer grannar sina hus för mellan 2,9-3,2 miljoner kronor. Vi har ju både kök, badrum och toalett i nyskick, och så har vi fixat en hel del annat. Men men, banken har ju sista ordet. Så håll tummarna!

Intressant... ser på nyhetsmorgon och där bakar en Ulrika Davidsson utan socker, och även glutenfritt. Det vore ju bra att undvika, inte för att jag bakar så ofta, och det har ju sina anledningar, haha (moffla i sig allt själv liksom)!
Hon använder sig av vaniljpulver istället för vaniljsocker och likaså suckrin istället för socker.. Recept ska finnas på recept.nu.

Ska ta mig till affären senare sen och handla hem lite nödvändigheter, ska faktiskt passa på att köpa några Naturdiet-shakes då jag såg att Ica hade 3 för 39:-. Cheap!

Ha en bra förmiddag mina vänner!


Inga kommentarer: