torsdag 22 maj 2014

Försöka motivera sig själv.

Är nyss hemkommen efter att ha lämnat lillskruttan på dagis. Det är lite ironiskt det där med lämning. Vissa dagar springer hon ifrån en och andra dagar bara tokklänger hon fast sig. I dag var en sån dag. Tills hon hittade en bok och sprang iväg med den.

Planen just nu är att ställa sig på trappmaskinen. Ska bara vakna ur den här morgondvalan först! Måste se till att röra på mig, så jag får lite snyggare ben till sommaren, just nu är dem.. inte så fina som jag vill/brukar ha dem.. Man orkar ju inte köra i samma takt som när man inte är höggravid så resultatet blir inte densamma efter några dagar/veckors träning, det tar längre tid, vilket är skittråkigt och även omotiverande, och rör jag inte på mig så sätter sig all övervikt på låren direkt, then the lööövhändels. Tråkigt men sant.
MEN, snart ska en del av fettet förbrännas minsann!!

Efter det ska jag faktiskt vila lite och därefter ska jag till Skärholmen och leta skor med Jenni, hon behöver hitta ett par till ett bröllop hon ska vara brudtärna på, inte det lättaste.. speciellt inte med henne, hon är superkräsen, men å andra sidan så hittar hon alltid jättefina kläder/skor när hon till slut bestämmer sig!
Sen ska vi hämta My från dagis och gå ner till Stackenparken för lite lek och grillning. TREVLIGT. Torsdagskvällar i parken = slippa laga middag, haha,

Nä, nu skulle jag upp och svettas, så var det va?!

Inga kommentarer: