torsdag 8 maj 2014

Dagen.

Ja, det funkade visst bra med omformateringen av datorn. Datorn är piggare och snabbare, mycket trevligt! Nåt annat som gått bra i dag är besiktningen av Dodgen. De kollade upp det Björn åtgärdat och godkände därefter bilen. Så nu är det inte körförbud på den längre. N.A.J.S.
Är så glad över att min älskling kan så mycket om bilar och kan fixa det mesta själv. Det är ju guld värt + sååååå mycket billigare än att lämna in den på nån random verkstad.

My har som sagt varit på dagis i dag och det hade gått finfint, förutom att hon inte sov middag förstås, men det verkar hon inte påverkad av just nu (kan vara då hon nyss ätit middag och i denna stund trycker i sig saft!), hej sockerkick! Just ja, vi var på utvecklingssamtal i går på dagis (ja det heter egentligen förskolan men jag gillar att säga dagis), och fick reda på att hon sköter sig rätt bra där. Hon är inte rädd för att ta för sig, likaså som hemma men personalen måste även vara tydliga med var gränserna går. Till hösten kommer hon byta avdelning också, till storbarnsavdelningen, det ska bli spännande! Tror hon kommer trivas bra vilken avdelning hon än hamnar på då hon leker med allt och alla.

My hittade sina arm- och halsband i morse, alla skulle på minsann, sen kom hon även hem med ett nytt armband, tycker det är så kul när hon får ta hem saker hon gjort på dagis.
I morgon kommer städerskan hit, funderar på om jag ska ta mig till gymmet innan hon kommer.. vore ju skönt att komma iväg åtminstone en gång denna vecka... BÄTTRE ÄN INGET SÄG?
På eftermiddagen kommer syrran, Micke och brorsan hit. Tror vi kör take-away-dinner, typ pizza, sallad, eller vad folket önskar sig. Orkar fan inte fixa med mat, det får bli enkelt imöra.. Och i morgon är ingen vanlig dag för övrigt... det vet Therese ;-).

Annars har det varit en slappardag i dag. Bilbesiktningen på morgonen, därefter kom Maria och Vendela över på lite fika, det var trevligt. Sen har jag bara varit till affären och fyllt på färskvaror.
Tror inte My blir så långlivad med tanke på att hon inte sovit på dagis, så det blir lite extra egentid för min och Björns del i kväll skulle jag tro. Kanske ska kolla om vi har nån rolig/bra film att se tillsammans sen?
Eller spela lite Uncharted 3D kanske? Hmm, tål att tänkas på, hehe.

Inga kommentarer: