fredag 30 maj 2014

Pizzakväll!

Sitter och kollar på Nyheterna just nu, nyhetsankaren pratar om läkemedel mot MERS-virus. Har nog aldrig hört talas om den, hehe... påläst man är, eller inte.
Jo men apropå det här med läkemedel mot sjukdomar och virus.. alltså, jag tror att så fort man hittar nåt som stoppar en sjukdom så tror jag att en ny ploppar upp, en ny eventuellt värre. Tror aldrig att vi kommer bli fri från sjukdomar. Det är naturens sätt att se till att världen inte blir överbefolkad, tror jag. Det tråkigaste är dock när unga barn och människor drabbas. Då är det fan inte rättvist.

Nåja. I dag var det Fredag då. Björn ska på Sthlm Fields och se Metallica och lite andra band efter en halvdag på jobbet och jag och Mysan ska över till mamma och äta hennes goda hemmagjorda pizza (kaloribomb deluxe!). Syrran kommer dit också, tror det blir en mycket trevlig Fredagskväll!

I morgon är det kalas hos Björns kusin, hennes son Melvin fyller 5 år och ska firas. Så vi ska dit en sväng och senare på kvällen ska jag och Björn ut och äta på Texas Longhorn. Har aldrig ätit där utan bara motsvarigheten som heter Dollys, men sist vi var där så SÖG maten och servicen. Tog Dollys ribs förra gången och dem var såååååå torra. En sån besvikelse alltså. Så jag har lite större förhoppningar på Texas Longhorns ribs.


Så, nu ska jag se på lite LOST. Lyckades aldrig se ett helt avsnitt i Onsdags då jag hittade mer och mer att göra här hemma + fika hos grannen. 

Inga kommentarer: