fredag 23 maj 2014

En dag i solen...

... kan få en att ha 0 energi i slutet på kvällen! P.H.E.O.W!!!
Har varit ensam med Mysan hela dagen i dag. Dagis har haft planeringsdag. Förvisso har vi hängt med Nils och Maria och även Natti och Maggie, men i ensam menar jag utan Björn förstås. Gud vad det suger att inte bli "avbytt". Jag har lekt, jagat, sagt ifrån, skrikigt, ropat, har konstant koll, rättat.. ja... allt man kan tänka sig. Har varit lite halvknepigt att lyckas smörja in henne och även få henne att dricka vatten, men till slut så.. efter flera om och men. På kvällen nu så tog vi en gemensam dusch, mycket välbehövligt!! Jag har svettats som en gris i solen, och kan väl påstå att jag fått lite färg på kroppen. Nåja, i morgon är det Lördag vilket innebär att Björn också är hemma. Otroligt skönt.

I morgon kväll ska vi på 40-års fest hos grannen, ska åka och köpa en slipmaskin till honom under dagen, mer planer behövs fan inte. Orkar inte mer.

Får en känsla av att jag låter bitter i mitt inlägg men så är det inte, bara SUPERTRÖTT men vill ändå ha min egentid. Nu är Björn hemma dessutom, så ska socialisera lite med honom.


Inga kommentarer: