fredag 24 augusti 2012

Tillbaka till framtiden.

Är det så den filmen heter som går på tv nu? Nån film med Michael J Fox är det i alla fall.
Han är en rätt rolig skådis. Speciellt i Spin city, den rollen passar som en smäck till.
Om en liten stund tänkte jag hoppa i säng. Bidde inge inflytt till huset idag.. Det hade blivit för stressigt. Idag har vi fått upp några handtag till skåpen och lådorna, Björn har fixat elen i hallen och till My's rum, och elektrikern kopplade in ugnen och mikrovågsugnen. Det är ganska stökigt men det är mest verktyg som ligger på golvet och tar plats. Imorrn tar vi vårat pick och pack från familjen J och flyttar till vårat egna hem. Dem har varit riktigt underbara som låtit oss bo hos dom medan vi varit bostadslösa och fixat till köket.

I helgen ska Lillian komma och hälsa på och hänga lite, och även Daniel, Björns vän. Då kanske man lyckas packa upp lite mer grejer. Dock är det lite svårt att packa upp saker då man inte har nån "förvaring" än. I Fruängen hade vi ju ett förråd nere i källaren och ett i lägenheten. Så vi måste på nåt sätt hitta på nåt nytt sätt att förvara alla våra grejer. Oh well, tills vidare får grejerna stå kvar i flyttkartongerna.

Snyggaste bilden på mig.. 
Och från och med Söndag morgon ska jag fan sätta igång med min träning. Eller ja, kanske inte. Måste ju ha plats för grejerna också. Va fan, aja, avvaktar lite. Men så fort vi fått undan lite grejer där hemma så sätter jag igång. Kommer se till att träna tidigt på morgonen innan frukost, man förbränner mer fett då sägs det.

Nu ska jag kolla på om det finns roligare frukost än bacon och ägg när man sen kör igång med Atkinsdieten..

Inga kommentarer: