torsdag 16 augusti 2012

Inte så mycket kvar.

Äntligen sitter jag här vid min kära dator. Björn lyckades ta hem den igår kväll. Kärt återseende må jag säga <3 datan="datan" man.="man." man="man" p="p" r="r" rd="rd" s="s">Vi har shoppat och varit i huset idag. Först var vi till Bauhaus där Björn försökte lura i mig nå kakel som var gjort av trä (nädu, det gick inte då jag inte gillade det alls, varför ska man dessutom ha kakelimitation?). Så vi åkte till Hornbach och där hittade jag glaskakel, lagom mycket färg (vit) och fin form.


Hann hem innan morsan ringde tillbaka så jag åkte och hämtade henne, därefter tog hon en långpromenad med Mysan medan jag byggde lite inne på kontoret. Gubbarna har kommit en bra bit på vägen också, det känns väldigt bra. Snart kanske vi kan flytta in?!

Vit(svart)varorna på den väggen är på plats. Dock inge vatten draget till frysen som ska servera oss med isbitar. En lucka har fått hamna på plats också, så där ser ni en liten skymt av hur det kommer se ut.

Och här kommer som utlovat en bild på det gamla fönstret som är omgjort till spegel och som ska få stå i hallen. Riktigt lantlig och fin tycker jag!



Nu ska jag ta lillan innan hon ruttnar här. Smell you later.

Inga kommentarer: