onsdag 15 augusti 2012

Seeeegt.

Finns inte mycket att göra just nu (speciellt inte då datorn står i huset). Bara låta Mysan leka en stund för att sen hoppas på att hon somnar. Känner mig rött hungrig också då man vart uppe en stund.. Ska nog ner och käka lite frulle. Dock roligare med sällskap men Elin och Krille som inte jobbar vaknar vanligtvis vid tio, så man får snällt vänta lite..




Sen tänkte jag dra förbi en sväng i affärn och handla tamponger. Cerazetten jag fick utskrivet av barnmorskan funkar inte riktigt som hon sa. Man ska tydligen slippa mens men icke. Har typ haft det i två veckor nu. Något tröttsamt. Ger pillrena en chans till. Men funkar dom inte slänger jag dom åt hel*ete!




Sen tänkte jag dra förbi huset en sväng. Kommer inte kunna hjälpa till med nåt då jag inte ha My-vakt, men det vore ju trevligt om köket kommit, så man får ta sig en titt på det.

Därefter blir det till att träffa syrran och få nycklar av henne hem till Micke. Ska vara lite kattvakt Fre- och Lördag. Och sen ska vi till loppis i Eriksberg. Hoppas man hittar nå skoj!

Inga kommentarer: