lördag 25 augusti 2012

God morgon mina nära och kära.

Idag flyttar vi äntligen till huset! Längtar, längtar, längtar! Förvisso är det stökigt som bara den med alla verktyg liggandes överallt men det går att röja undan fort.
Skönast blir väl att man kan göra vad och hur man vill (iofs har jag känt mig som hemma här hos Björns familj), men jag menar, vill jag gå naken i mitt hem så kan jag göra det, haha.
Och sen ska det bli såååå skönt att sova i separata sovrum med My, hon har ju vaknat av minsta lilla när hon sovit två meter ifrån våran säng. Björn har dessutom tendens att låta mer än mig. Tror jag lärt mig smyga genom att mamma jobbade natt när vi var små (och det gör hon än), så då fick man smyga ordentligt på dagarna, annars jävlar...
Det som är skönt är att vi inte har så mycket grejer här hos familjen J. Det är typ två kartonger, en säng våra resväskor fulla med kläder och lite leksaker.

Måste dessutom säga att rabatten som syns framför oss är såååå mycket finare tack vare hjälp från Björns mamma. Tack!
Sen iaf när vi röjt undan verktygen och så, så blir det dags att fixa till (in med hennes möbler) och därefter kanske vardagsrummet. Det kommer vara en del kartonger ouppackade men dom står stå i sitt lilla hörn. Och så måste självklart grindarna upp på plats! Dom är viktiga!!

Nä, nu babblar jag bara om sånt jag redan berättat om, men jag tycker det är så kuuuuul!

Inga kommentarer: