onsdag 20 mars 2013

Imorrn är det Fredag...

.. för mig i alla fall.
För på Fredag är jag ledig. Nu ser jag ÄNTLIGEN ljust i tunneln, haha.

Jag har nyss ätit middag, det blev köttfärssås och gnocchi (om det nu stavas så), väldigt gott i alla fall, och skönt att det går så fort att göra. Björn hann också äta innan han skulle på samfällighetens årsmöte.
Han hann dessutom installera några barnlås på lådorna. Man tröttnar liksom på att säga till och då känns det faktiskt bättre att klicka loss det där låset istället.

Tiden på jobbet gick rätt fort idag och det tackar vi för. Pratade lite med Micke också och det blir nog så att jag åker ner till Spanien vecka 27, skulle egentligen tagit veckan efter men det blev bättre med mitt schema (har min 6-dagarsvecka då, bättre att jag jobbar den veckan än behöver ta ut semester alla de dagarna, veckan därefter är det bara 4 arbetsdagar). Men det ska bli kul. Ska ta med datorn då också så... hmmm... skulle säga att jag ska ta med datorn, men då finns ingen dator här hemma, eller jo, Rosa pantern förstås, haha, den hade jag glömt bort. Vad jag skulle komma fram till mitt i allt svammel var att vi måste installera Skype på båda datorerna så jag kan se min kära lilla flicka. En vecka utan henne kommer vara en EVIGHET.

Imorrn tänkte jag lämna Mysan på dagis, åka iväg och träna, ta lite mer sovmorgon och därefter åka till jobbet. Blir nog bra det. Nån gång måste man sova lite extra. Ska se till så Björn får göra det på Lördag också, han har nog inte hunnit sova ut så mycket på sistone, och det behövs verkligen för att man ska orka.

Apropå träning, det här kanske är nåt för mig... och nåt jag kanske kan locka med syrran på som också är blodgivare.... ;-) Har faktiskt aldrig sprungit nåt lopp, eller jo, när jag var yngre men det var en sån flopp då jag min astma satte igång och allt bara blev skit.... Och det är rätt trevligt att man kan välja mellan 10 och 5 km och att löpa, jogga eller till och med gå. Va sägs?
Nu ska jag göra i ordning lite té och sen mysa ner mig i sängen och kanske läsa lite.
Ha en bra Onsdagskväll!


Inga kommentarer: