måndag 25 mars 2013

Hämta och lämna, lämna och hämta..

Man måste planera lite mer nu för tiden.
Blir nog en jobbig period framöver då högsäsongen på Vianor snart drar igång ordentligt.
Skulle tro att vi kommer av hjälp av mor-/farföräldrar nån gång i April, tror jag. Får se till att göra en kopia på nycklarna till morsan också.

My ligger och sover nu och jag hade hoppats på att Björn var hemma nu, men han behövde ta ett jourjobb, så han är nog inte hemma förrän om 1½ timme. Hade ju vart trevligt med våfflor, typ nu när man är hungrig... meeeeen, jag väntar väl lite till.

Den här dagen har varit väldans trevlig för övrigt. Lämnade My på dagis, tränade (1 timmes cardio), åkte hem och duschade, så kom morsan hit och så drog vi till IKEA (egentligen var planen att träffa Nina, men hennes lilla tjej hade hållt henne vaken halva natten, så vi sköt på dejten). Det var rätt skönt att kunna knata där i lugn och ro. Jag köpte en spis till Mysan, en pall till badrummet så hon når upp till handfatet, en matta till badkaret i form av en krokodil så hon inte halkar runt där när hon badar och lite annat smått och gott. Sen när vi kom hem så satte vi oss ute i solen och drack té/kaffe, det var riktigt varmt, satt i t-shirt och kände inte ens att det var kallt! Snart är sommaren här! Sen byggde jag fort ihop Mysans spis innan vi hämtade henne på dagis. Därefter åkte vi till Skärholmen där vi hade bestämt en träff med Jenny, hennes mamma, Noah och lilla söta Molly. My sprang runt som om det brann i baken på henne, oj oj vad jag fick jaga henne, haha.... och inte fan stannar hon när man ropar efter henne heller, full rulle helt enkelt. Vi tog en varsin lite burgare vid Food courten och sen knatade vi runt i nån affär innan vi kände att det att det började bli dags att rulla hemåt. Och det var faktiskt väldigt kul att se när My upptäckte att hon hade en ny leksak inne på rummet, en egen spis, men luckor som hon fick öppna och stänga som hon ville, haha. Nöjd tjej AB.

Det lite extra roliga var att det faktiskt gick att trycka på knapparna på spisen och så tändes en lampa under så det ser ut som riktiga plattor.
Det börjar bli dags att organisera om lilla frökens rum lite mer. Skötbordet/skåpet till vänster om spisen tar bara plats just nu. Så den ska säljas så man kan möblera på lite bättre sätt i rummet, gosedjur och leksaker får plats i hyllan bredvid.... som inte syns på bild, men som man kan lägga ner så My når alla lådorna. Just nu används den delsvis som garderob, men vi ska göra i ordning My's riktiga garderob ordentligt snart, sen ska det bli mer ordning på saker och ting, haha.

Jag ska ta och plocka ur diskmaskinen nu så jag slipper se Mount Everest-berget av disk på diskbänken nu....

Inga kommentarer: