måndag 4 mars 2013

Hittade, men hittade ändå inte.

Nu sitter jag här och har gjort lite té.
Var precis in till Mysan och tittade till henne, hon hade lite svårt att somna ikväll, och nu låg hon med huvudet åt fel håll och låg på täcket, så jag flyttade henne lite.

Det var trevligt att träffa Therese idag, båda vi se fram emot kryssningen som bara den. Idag letade vi ju kläder till kryssningen men fann fan inget!! Var fan har alla partykläder (främst fina klänningar) tagit vägen??! Vi har inne på New Yorker, Cubus, H&M, Lindex, Gina Tricot och Vero Moda. Ingen av oss hittade nåt som ens tilltalade oss. Sjukt. Det finns typ bara basic-plagg där ute i butikerna...
Nåja, jag hittade faktiskt något i alla fall. En lite genomskinlig tröja och två par jeans på Gina. Och "jeansen" kostade bara 149 kr per par, sjukt (märker att det ordet används rätt frekvent i detta inlägg) billigt. Ett par röda och ett par rosa. Tänkte att jag behövde lite färgklickar in i vardagen.
Sen skulle jag köpa Fifa 13 till min brukare som fyller år imorrn men hur mycket dem än letade i butiken så hittade dem inte den. Fordralet hittade dem, men inte skivan. Lite irriterande.
Vi åkte i alla fall en snabbis till Farsta centrum och där fanns den inte heller... Så jag köpte presentkort istället. Idag gjorde vi en god gärning också. När vi parkerade där så hittade jag en telefon på marken nedanför bilen bredvid, försökte ringa upp några nummer på den för att berätta att vi hittat den och på det första numret så pratade kvinnan serbiska och la på direkt, och dem två andra numrena svarade ingen på, så vi lämnade den till informationsdisken. Hoppas ägaren fick/får tillbaka den.


Nu var téet uppdrucket och jag har pratat lite med David, han kommer över på Torsdag och joinar mig på lite middag och häng. Trevligt, trevligt.
Nu ska jag fan hoppa i säng, även fast det är tidigt, sitta där och surfa.

2 kommentarer:

Lauritzen sa...

Passade super i dom byxorna!! Du är så fin hjärtat <3

Carita sa...

Tack gumman :-))