måndag 23 januari 2012

Tur man har mamma.

Sitter här och vaggar My i min famn så hon inte känner av magknipet, ja jag vet, mycket prat om magknip men det är typ det mina dagar delvis består av..
Mamma kommer hit om en stund. Ska dra med henne ut på en promenad och sen dricka lite te och kaffe (not me) när vi kommer hem igen.
Denna gång ska jag inte glömma regnskyddet som jag gjorde på den senaste promenaden med tjejerna, det var så fint väder när jag drog hemifrån så jag hade inte en tanke på regnskyddet ens, och så är man ju ny på det här fortfarande..
Man lever och lär.


Jag känner mig lite desperat just nu. Naglarna börjar bli tokigt långa och två av dom är lite trasiga, men jag kör med lite superlim, det ni, haha. Tycker det är så fult när en eller flera naglar har gått av, så då sliter jag hellre bort alla, och det vill jag inte än.

Ska dessutom berätta att jag är jättenöjd med en av bh:arna (har inte testat sportbh:n än) jag beställde via Glammom, den är jättefin och sitter superbra också, dom har en smart bh-kalkylator på hemsidan, så det var bara att ta dom nuvarande måtten och skriva in det på sidan och så fick man reda på vilken storlek man skulle ha. Påsen var dessutom rosa, innehöll ett sött budskap från leverantörerna och så fick man med en liten chokladbit. Sötaste paketet jag fått via nätet iaf. Även fast man är nybliven förälder och sover dåligt, inte kommit i form än och inte hinner fixa till sig alla gånger så gör det väldigt mycket för självkänslan att se bra ut under. Och gubben min gillade bh:n också bör tilläggas.


Pretty huh?

Aja, ska försöka klä på mig lite nu så man är redo att sticka ut sen. Ha det gott!


1 kommentar:

Vanja & Malin sa...

Hej!

Ååå tusen tusen tack för ditt blogginlägg och din fina kommentar! :-) Vad glada vi blir att du gillar vårt pysslande med paketet - vi vill att ni fräsiga mamas ska känna er lite extra ompysslade och få lite vardagslyx. :-) Och vad kul att bh:n blev uppskattad - av både dig och karln! ;-) Hoppas sportbh:n sitter lika bra, det är en av våra personliga favoriter.

Tusen tusen tack igen - rekommendationer som den här är den absolut bästa reklam vi kan få - ovärderligt! :-D

Massa måndagshälsningar från oss!

//Vanja & malin