onsdag 25 januari 2012

Skip hop?

Nån som har haft en skötväska av det märket? Verkar se ut att vara en bra skötväska iaf och jag hoppas på att få titta på en sån idag.


Vi somnade om igen efter sju och vaknade för en kvart sen, det behövdes då det blev lite vaket inatt.
Fan va olika det är från dag till dag med trycket i brösten tycker jag, helt sjukt.
Ena dan ser man ut att ha silikonpattar, andra dagar är det back to basic liksom.
Sportbh:n var jättefin den med, kanske lite för liten men annars superbra. Det blir nog bra storlek på den när jag går ner i vikt lite.

Idag är det Onsdag va? Trodde först det var Tisdag men icke. Som mammaledig är det fan svårt att ha koll på dagarna, eller ja, e man ledig en längre tid så blir det så.
Imorrn ska jag träffa en polare och gå ut och gå med henne och hennes son om dom är friska.
Och på Fredag är det dags att gå till barnmorskan igen för att kolla upp vikten på fröken.. E alltid så nyfiken på hur mycket hon gått upp!

Aja, ska gunga vidare med fröken här.
Ha en bra dag!

1 kommentar:

Nathalie sa...

Tja bruden.
Hur e läget och hur tycker du att livet leker som småbarnsföräldrer?? Kämpigt i början...det tyckte iaf jag. Kom ju på att du kommenterat på ett inlägg i min blogg så jag tänkte komma in och snoka lite hos dig. Vad fin hon är er lilla pärla! Ett tag i början var Dante väldigt skrikig och kinkig, mycket berodde ju på att min bröstmjölk inte räckte till men det var nog också magknip till och från. Kämpigt och jobbigt kan det vara framför allt frustrerande. En annan grej med Dante var ju att jag i princip aldrig kunde lägga ifrån mig honom eller att han knappt sov på dagarna, puhu säger jag bara!Sen när han blev 3 månader då blev det kul att vara mamma om man får säga så.
Tycker du har gjort alldeles rätt i att köpa en Skiphop skötväska speciellt om det är den modellen som du har lagt upp bild på, är supernöjd med min. Vi kan ju ses någon dag om du vill och har ork. Ta hand om er, kram