lördag 28 januari 2012

Magen mår bra!

Hon har varit mycket lugnare både igår och idag. 
Och det känns riktigt bra att hon mår bättre och slipper det där hemska magknipet som terroriserade både mig och henne. Jag har till och med kunnat lägga ifrån mig henne efter att hon nyss somnade i min famn och det har jag inte kunnat göra på ett tag. När hon hade magknipet skulle hon jämt vara i famnen och gungas och bumpas. Så det här känns som en himla lättnad alltså. Så ni som har magknipsbebisar, testa verkligen att skita i alla mjölkprodukter, om bara så för en eller två dagar så kanske det fungerar lika bra för er som för oss.

Idag köpte vi dessutom mjölkersättning utan mjölk i, haha. Det låter ju helknasigt, men så är det.
Och det fick hon eftermiddags när vi var i Liljeholmen efter att ha fikat med brorsan och hans tjej.
Dom har för övrigt blivit med valp, en whippet som rasen heter (hade aldrig hört talas om det innan) Leo och han är ju hur söt som helst, men inte sötare än My <3.

Endast 12 veckor men dubbelt så gammal som My.

Ja, My vart inte helt såld på babysittern, men det kan ha att göra med att hon var hungrig den första gången och bajsnödig den andra gången, haha. Men men, hon skrek iaf inte, utan gnällde lite.
Så hon kan ju få sitta där en lite stund några gånger om dan så man kan fixa lite här hemma. Den har en massa bra funktioner förresten, det är ingen dålig gungning i den, den kan vibrera, det finns både ljud och musik till den, den går att ställa i olika rygglägen (just nu liggläge), och så kan man ta loss stolen från själva maskinen och det är ju riktigt najs om man vill ha med henne ut till köket eller badrummet om man vill ta sig en dusch och inte vill lämna henne ensam.

Undra vad man ska hitta på imorrn då..? Hade hoppats på att få åka skridskor men Louise hade inte tatt med mina skridskor hem från jobbet igår så jag får väl snällt vänta tills nästa helg istället. Aja, en promenix kanske man lyckas ta sig iaf.

Me and my darling..

Ska nog glo på lite Grimm nu, det kommer fan inte ett piss på tv...
Ha en trevligt Lördagskväll!

2 kommentarer:

Nadia sa...

Skönt att sessan mår bättre =)

Jaaa! Du måste köra igång så fort du känner att du orkar, speciellt eftersom du som jag älskar att träna!
Fick värsta endorfin kicken första passet, så äckligt jäkla skönt =)

Jessika - nu 18år och ensamstående till Laura ! sa...

Hittade nyligen till din blogg av en ren slump, men av det lilla jag hunnit läsa så läser jag väldigt mycket om att din lilla bebis har ont i magen hela tiden , min lilltjej hade det också men då fick jag tipset av en kompis att testa minifom droppar ,testade de och det gick hur bra som helst , min lilltjej blir snart 4 månader och jag använder de än idag , tack vare minifom dropparna så sover hon hela 10 timmar i rad på natten !:)
Fick också tipset från en barnmorska att sluta med alla mejeriprodukter men eftersom att jag älskar att dricka mjölk så va det inte någon altenativ för mig , testade bara med dropparna och det gick/går hur bra som helst och jag kan fortsätta med att äta vad jag vill :)
Bara ett litet tips :)