fredag 20 januari 2012

Barnvagnsmaffian.

Gårdagen blev väldigt trevlig. Till att börja med drog vi till bvc vid lunch, det började dock inte så bra. My var lite grinig men på väg ner i trappen lugnade hon ner sig i vanlig ordning då det rörde sig, till min stora besvikelse stod inte vagnen i källarförrådet utan jag kom på att Björn inte ställt in den fast han sa att han skulle det häromdagen... Så My börjar självklart skrika då hon ligger still för länge och jag ringer till Björn och är lite förbannad i stressen, så Björn fick skynda sig hem från jobbet. Så det löste sig rätt fort som tur var!

Aja, väl på bvc får vi reda på att My gått upp lite, dock inte så mycket som jag trodde men ändå. 220 gram på två veckor.. Uppåt hade det gått iaf, så nu ligger hon på 3670 gram.
Efter det gick jag och lämnade bröstmjölksodling på vårdcentralen då jag tror jag har en liten infektion i bröstet. Återstår att se vad man får för svar..

Sen träffade jag upp Jenny och Katta i centrum och vi knatade ner till Hamburgerprinsen och tog en varsin kebab med bröd, gott var det!
Katta har tvillingar och därav tvillingvagn och kommer i många fall inte in i affärer/restauranger. Skittrist! Så vi åt ute, inte mig emot då jag mer eller mindre svettades som en gris efter läkar-/bvc-besöket.




Efter lunchen knatade vi iaf hela
vägen till Ikea och gick runt där en stund. Fick reda på att Ikea har ett litet amningsrum som man får låna, ett litet rum där du precis får plats med vagn, säng, skötbord och ett handfat, lite sött. Efter det knatade vi runt lite mer och tog oss sen en fika. Och nej, det blev ingen latte, bara lingondricka och en mazarin. Så det var skönt att smita in där och kunna amma i fred.




Sen var det dags att åka hem och då tog jag faktiskt bussen hem. Och det gick väldigt smidigt, efter att jag hamnade i rätt riktning vill säga, haha.

Så två flugor i en smäll idag. Första barnvagnsturen med andra mammor och första bussturen med barnvagn. Trevligt, trevligt!

Sen kom David över på middag och beundrade My. Dock visade hon inte sin bästa sida, utan det blev en hel del skrik..! Stackars David, nu kommer det dröja innan han skaffar barn!

Riktigt trevlig dag. Me very satisfied.

Inga kommentarer: