tisdag 1 oktober 2013

Vill inte gå ut.

Känner inte alls för att gå ut om en halvtimme. Det ser ut att vara ruggigt kallt ute just nu... Brrr, fryser bara jag tänker på det!
Till frukost idag blir det té och två ägg. Not much, men det får räcka.

Idag slutar jag jobbet lite tidigare, men inte för att få gå hem, utan för att vara med på en intervju på en assistent. Det är ju rekrytering hos brukaren efter timmisar, och denna kille dök inte upp i Torsdags förra veckan utan hade snurrat till det med datum eller nåt sånt..

Har lite planer inför helgen men vet inte riktigt hur jag ska göra. På Lördagen kommer min kusin och hans familj över på middag och eventuellt syrran och Micke också. Har dock inte pratat med syrran än, men ska. På Söndag är det Chokladfestivalen som jag väldigt gärna skulle vilja gå på... men jag har ingen back-up med My, och går jag på mässan med henne själv så kommer jag ENDAST att HINNA jaga henne där inne. Smaka och lukta på choklad/té kommer inte att existera. Min unge är vild.
Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Ska kolla med Björn igen... han ska ju meka med bilen (Coupén) i helgen, så den kommer igång nån gång.

Oh well, time for breakfast, ha en bra dag.

1 kommentar:

Camilla sa...

OPs, ingen bra start att missa sin anställningsintervju! Snacka om att börja på minus :/