torsdag 17 oktober 2013

I hate you.

Måste.kämpa.emot.sötsuget.

Helvete vad jobbig den är. Varnära att ta en Milky Way nyss, men påminde mig själv att jag inte vill "förstöra". Jag vet att om jag tar en bit så kan det lätt bli en till, och sen kan jag lika gärna fortsätta i några dagar till och därefter tappa motivationen gällande träningen. I know myself to well, så det är lika bra att kämpa emot. Det får helt enkelt räcka med téet.
Sitter här och kollar på lite olika tésorter på Tehuset Java's hemsida. Mycket gott verkar det finnas där, synd bara att tekniken inte hunnit så långt fram att man kan lukta på sorterna via datorn, haha.
Men jag är sjukt nöjd med tésorterna (Grön Lundablandning, Earl Grey Deluxe och Heta Chokladdrömmar) jag köpte på mässan, alla tre smakar supergott, och kommer faktiskt från den affären.
Hittade en skön bild på Google, det där är typ jag... sekunder senare har jag attackerat munkarna, haha!
I morgon är det Fredag. Så jävla najs alltså. Jobba till 15.00 och därefter åka till gymmet för att träna lite. Ska kolla om mamma eventuellt kan tänka sig hämta My.. skulle dessutom vara trevligt att slippa laga mat, så eventuellt kanske man kunde ta och köpa hem nå hämtmat, beroende på om Björn hunnit hem med bilen förstås. Det finns liksom inte min värld (inte än i alla fall) att gå till centrum och köpa pizza eller dylikt och behöva värma upp hämtmaten... Nopes. Icket. Aja, ska ringa mamma och kolla nu med desamma.

Ha en BRA kväll.

Inga kommentarer: