fredag 7 oktober 2011

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, vad det är roligt, hurra!

Då har snön kommit då, men inte till Stockholm, som tur är..
Det påminner ju faktiskt en att man kanske ska be karln skifta till vinterdäck snart innan han får för mycket att göra.
Tänkte dra förbi hans jobb om några timmar och skriva ut pappret men även be honom kolla vätskorna i bilen inför lilla Ullaredstrippen.

Nu får jag allt softa lite. Jag har slängt in lite tvätt i maskinen men mycket mer än så behöver jag inte göra. Ska torka håret om en stund.. Men jag e ju lite sugen på att bygga ihop skötbordet så det är klart. Ska ändå inte till Björn förrän om typ två timmar..

Lillian kommer hit ikväll också. Vi skulle träffats om en timme men det sket sig ordagrant(deras avloppstank läcker) för hennes del, så hon kommer hit ikväll istället så ska vi blivande brudtärnor planera Louise möhippa :-)).


På gymmet gick det ganska så bra. Det blev i vanlig ordning 30 minuter cardio och så tränade jag axlar + triceps. Triceps på mig syns rätt bra när jag tränar och det e jag lite stolt över. Undrar förresten om det är foglossning jag känner av eller ligamenten..? Vet fan inte vad skillnaden ens är. Men ska fråga barnmorskan om detta nästa vecka.


Sen så kan man lyssna på härliga 90's hits när man tränar också, tack vare Digster. Try it out! Vill du testa tjänsten Digster premium gratis i sex månader reggar du dig och skriver samtidigt in koden buzzador!

2 kommentarer:

Fredric sa...

Fan, man får ju bloggångest. Du uppdaterar ju som en galning. Mitt mål var att skriva ett inlägg per dag nu när jag är hemma men inte blir det så inte.

Jag får stryk både i wordfeud och i bloggning..

Ha det så kul på Ullared..(Eller det heter väl "i Ullared"?)

Fredric

Carita sa...

Äsch, jag skriver helt enkelt när jag känner fört. Jag har väl inga mål direkt, men det här är lite av en dagbok för mig och jag har nog skrivit nån sorts dagbok sen jag tonåren om inte tidigare dessutom..

PÅ Gekås skulle man kanske skrivit, I Ullared stämmer nog bra det :-D