måndag 10 oktober 2011

Dröm om en flicka..

Nu sitter jag här och käkat lite lätt lunch i form av några mackor och te.
Har typ rännt halva morgonen och fixat och donat en del här hemma.

Först ringde jag till vårdcentralen i morse och fick en tid kvart i tio. Där fick jag medicin utskrivet mot herpesen och även lite bricanyl och pulmicort mot astman.
Men när jag skulle hämta ut det en kvart senare på Apoteket så hade jag inte hunnit få receptet. Så jag får snällt vänta till senare. Hittade dock järntabletter, Zovirax och Mitt val kvinna-vitaminer. Fan va dyrt sånt ska vara. Typ 400 spänn!
Sen gick jag in på H&M och letade höstjacka och fann fakstiskt en. Jag hoppas det finns plats för magen i den. En grön parkas som kostade 599:-, jag tog storleken medium eftersom jag tyckte att large kändes på tok för stort. Man vill ju kunna använda den efter graviditeten också och det kan jag nog göra med medium-storleken.
Det var inga problem att stänga jackan nu och jag tror inte det ska bli så svårt sen heller..


Har även kokat lite nappar och tvättat lite bebiskläder, just nu finns täcken och andra sängkläder i tvättmaskinen, skönt att ha det gjort..

Hade två drömmar i natt som jag minns. Och i båda hade jag en nyfödd flicka.
Undrar om det betyder nåt eller bara va en vanlig dröm? Jag har ingen aning om det är en liten flicka eller pojke i magen, det återstår att se. Klart man e ganska nyfiken just nu, och antagligen påverkar det drömmarna :-).

Nu ska jag läsa lite ur boken "leva med barn" som jag fick av Erica.

1 kommentar:

Fredric sa...

Intressant att rösterna fallit ut till 50/50, det avspeglar verkligheten rätt bra.
Vad som än kommer så kan jag lova dig att det är den största lycka som kan upplevas.

Fredric