söndag 2 oktober 2011

Bara några dar kvar...

tills jag och Louise ska åka på våran lilla tripp :-).
Undrar vad man hittar för skoj på Ullared då, förra året då jag var där med Björn gick vi knappt förbi barnavdelningen, men jag har fått höra att det finns massor av grejer där.
Hoppas.

Idag ska min brukare på en grej, och då kommer jag nog antagligen att träffa nån som jag fortfarande inte e nå sugen på att träffa då jag fortfarande känner mig arg, sårad och besviken av denna. Men men, det är som det är. Allt går inte att styra över.

Jag har förresten fått dom där papprena (ansökan om havandeskapspenning) hem till brukaren nu, arbetsledaren skickade med dom hem till honom så jag kunde få dom i helgen. Bra bra. Men igår när jag skulle ta med papprena så glömde jag helt bort dom. Suck, minnet är bra men kort ibland.


Och igår gjorde vi äntligen våfflor. Det var så här. Jag hjälpte brukaren med matte i veckan och då skulle vi rita våfflor, och medan vi ritade dom kände både jag och brukaren hur sugna vi blev på dom här våfflorna. Han åt våfflor redan i Torsdags och jag fick äntligen våfflor igår. Åh, så gott det kan vara när man inte äter vissa grejer så ofta. Riktigt smarrigt!!

Dags att bege sig mot jobbet nu då. Får se om den här dagen går lika fort som gårdagen.

1 kommentar:

Fredric sa...

Jag kanske får se er på tv då :)

Ha så kul, det ser helt galet ut där nere