söndag 30 oktober 2011

Helgjobb - check

Och jag sitter och trycker i mig leftoverbullar.
Godast var ju helt klart toscabullen, den andra (karlspadersbullen med blåbär och choklad) smakade jag på för första gången nu, men tror inte jag riktigt gillade den..


Aja, nu ska jag sitta här i soffan och försöka att inte göra ett piss. Varken plocka undan eller laga mat. Det får fan Björn göra.
Nu e jag fan trött. Har jobbat nästan hela veckan och har fyra långa dagar framöver... *gäsp*
Dessutom så tror jag att jag inte behöver bära nå mer.. Jag hatar att be om hjälp, speciellt ofta. Idag åkte vi iväg en sväng och pappan tar ju inte lyften i och ur bilen, däremot insisterar mamman på att ta lyften och idag sa hon till mig att jag inte ska lyfta när jag tänkte göra det, varav pappan sa att jag minsann lyfter när hon inte är med, varav hon blev lite putt på honom och jag då sa att jag inte gillar att be om hjälp hela tiden. Pappan skrattade till lite och sa att han förstod det men ville ändå att jag ska säga det rakt ut. Så, sagt och gjort. Får se hur det blir framöver.. Om jag måste fortsätta att be om hjälp eller om den kommer automatiskt?
Nä, det är verkligen inte min grej. Be om hjälp. Speciellt inte på jobbet, jag vill ju klara allt själv. Fast man kan ju egentligen be om hjälp. Det är ju inget fel på det. But me no like it.

Hoppas Björn kommer hem snart, så man får lite middag iaf.. Undrar vad det blir idag då?
Potatisklyftor i ugn med fisk eller kött...? As usual. Här ska inte matlagning var svårt inte.

Och herregud va magen ligger högt upp nu. Eller ja, bebben ligger precis under brösten och trycker och det känns verkligen när man sitter, speciellt om man sitter på pallarna på jobbet. På dom finns ingen rygg att luta sig mot så sittställningen blir lätt katastrofal.
Det första man vill göra när man kommer hem är att slita av sig bh:n då magen trycker mot byglarna och luta sig bakåt i soffan, så nu blir det slappetislapp för hela slanten!

Inga kommentarer: